Pumpe za vodu

 

Agro auto d.o.o. Podgorica u svojo ponudi ima kvalitetne pumpe za vodu poznatog japanskog proizvođača Honda.

Izbor odgovarajuće pumpe bazira se na jasno definisanim potrebama kupca: za čistu, tehničku i muljnu vodu, za zalivanje većom količinom vode u svakodnevnoj upotrebi – WB pumpe. Ako je potrebna kompaktna, lagana, prenosna pumpa – WX pumpe. Treba Vam jači pritisak za prskalice i sisteme navodnjavanja ili slično, u ponudi je WH pumpa. Za pretakanje hemikalija i morske vode je WMP pumpa sa kućištem od posebne legure plastike. Ukoliko su uslovi rada otežani, voda izuzetno zaprljana ili sadrži kamenčiće i pesak adekvatan izbor je WT pumpa. Zahvaljujući specijalnom silicijum karbidnom zaptivaču povećana je otpornost na abrazivna dejstva; liveno kućište i spojke za lako otvaranje čine čišćenje i kontrolu radnog kola WT pumpe veoma olakšanim a time se bitno produžava radni vijek uređaja.

 

Kompaktne i lake pumpe

Kategorija pumpi najzastupljenija u vikendicama sa bazenima, ove pumpe omogućavaju jednostavnu upotrebu i na nepristupačnim mjestima jer su veoma lagane i malih dimenzija. Poseduju zgodnu ručku za prenos i gumirane oslonce za stabilnost. Uz zanemarivu potrošnju goriva daju i do 240 lit/min protoka.

WX 15

WX 15

Pumpe za navodnjavanje

Najprodavanije HONDA samousisne pumpe na našem tržištu, veoma široko zastupljene u poljoprivredi zbog svojih vrhunskih karakteristika. Prvi izbor ozbiljnih poljoprivrednika u stanju su danima da rade po najvećoj vrućini na poljima jer njihovi četvorotaktni motori mnogo bolje podnose ekstremne uslove od srodnih dizel motora. Mala potrošnja i mogućnost ugradnje pogona na gas garantuju niske troškove rada i održavanja u poređenju sa bilo kojom drugom pumpom. Veoma otporne i na nečistoće prečnika do 0.6 cm!

WB 20

WB 20

WB 30

WB 30

 

Pumpe visokog pritiska

Pumpe sa opcijom pritiska do 5 bara, ove pumpe su veoma zastupljene u sistemima za navodnjavanje i u uslovima velike razlike u nadmorskoj visini – savlađuje čak i do 58 metara! Maksimalni protok od 500 lit/min i dozvoljen promer nečistoće do 0.3 cm zadovoljiće većinu korisnika.

WH 20

WH 20

Pumpe za muljnu i otpadnu vodu

Specijalna konstrukcija radnog kola pumpe (30 puta otpornije od standardne) omogućava rad sa izuzetno zaprljanom muljnom i otpadnom vodom. Brze spojke omogućavaju korisniku da na licu mjesta, nakon upotrebe, jednostavno i bez dodatnog alata očisti radno kolo i time višestruko produži radni vijek pumpe. Prečnik nečistoće i do 3.1 cm, visinska razlika i do 40 m i protok i do 1640 lit/min govore dovoljno o ovoj vrhunskoj pumpi. Pogodna, pored ostalih, za komunalna preduzeća, vatrogasce, građevince, putare…

 

WT 20

WT 20

WT 30

WT 30

WT 40

WT 40