Motorne testere

Agro Auto d.o.o. Podgorica u ponudi ima veoma poznati brend na ovim prostorima a i šire. To je Husquarna. Naš asortiman uključuje sve od moćnih mašina do manjih testera za upotrebu oko kuće, kao što su modeli za obaranje, orezivanje i sječenje drva za ogrjev. Husqvarna motorna testera će biti vaš pouzdan partner bez obzira sa kakvim se šumarskim izazovima srijećete.

Sve Husqvarna motorne testere su opremljene sa jedinstvenim X-TORQ® motorom koji čini da manje troše goriva i smanjuju emisiju izduvnih gasova.
Vaša Husqvarna motorna testera vam omogućava da radite sigurno i fleksibilno na pouzdan način.

Kombinovana saug/stop komanda čini vašu motornu testeru lakšom za startovanje. Zahvaljujući centrifugalnom sistemu naslage će se smanjiti na minimum i vrijeme između dva čišćenja filtera se produžava. SmartStart® karakteristika podrazumeva da je otpor u startnom užetu manji do 40%. To vam omogućava da pokrenete vašu mašinu brzo uz minimum napora.

Moguće je raditi bez goriva. Husqvarna baterija koja pokreće testere je visoko efikasna i opremljena je snagom od 36V Li-ion. Kombinuje se sa specijalno razvijenim motorom bez četkica, koji vam omogućava performanse slične našim benzinskim mašima. Ukratko – veoma tiha, efikasna i lagana testera vama na usluzi.