Struc Muta – Profi

4 taktni bencinski ali diesel motor 5 – 7,3 KW, s povratnim štarterjem, max 3600 obr/min

Opširnije

 

Struc Muta – Maestral

4 taktni benzinski ali diesel motor 5-7,3 KW, s povratnim štarterjem, max 3600 obr/min

Opširnije

 

 

Struc Muta – Kombi

4 taktni bencinski ali diesel motor do 5 KW, s povratnim štarterjem, max 3600 obr/min.

Opširnije

 

Struc Muta – Mini

MOTOR HONDA, SUBARU ALI LOMBARDINI moči od 4 – 5,1 kW

Opširnije

 

Motorna kosačica FPM 407

Motorna kosačica tip FPM 407 namenjene su za košenje svih vrsta trava, krmnog i ljekovitog bilja i žitarica, a naročito su pogodne za rad na brdsko-planinskim terenima, gdje nije moguć pristup traktorske mehanizacije. Opremljene su mjenjačem sa po jednim stepenom prenosa za kretanje unaprijed i unazad, a pored svoje osnovne namjene mogu se koristiti i za sakupljanje sijena, navodnjavanje i čišćenje snijega.

 

Parkovska kosačica FPM

Parkovske kosačice FPM namijenjene su za profesionalnu upotrebu za košenje većih travnatih površina kao što su parkovi, sportski tereni i slične javne površine. Ova kosačica ima pogon na zadnje točkove, što pruža odlične manevarske sposobnosti uz izuzetnu lakoću korišćenja.

 

 

Motorna kosačica – Herby 88

Motorna kosačica HERBY 88 namijenjena je košnji različitih travnatih površina, od parkova do vinograda. Svojom jednostavnom uporabom i održavanjem čini vrtlarstvo lakim i ugodnim. Opremljena je 4-taktnim benzinskim motorom, 2.36 kW, mjenjačem s 1 brzinom za vožnju naprijed, pogonskim mehanizmom sa dvije rezne letve dužine 87 cm. Od sigurnosnih uređaja motokosačica Herby ima ugrađeno da se ispuštanjem ručice za pogon rezna letva zaustavlja.

 
 
 

Motorna kosačica – Corona

Motorna kosačica Corona je dostupna u varijantama s dizel motorom Lombardini-15LD350 snage 5,00 kW ili benzinskim Kohler CH395 motorom snage 7.00 kW, dizel Kipor 178 F 4.5 kW snage. Mjenjač raspolaže sa 4 brzine, od kojih su tri namijenjene za vožnju naprijed i jedna za vožnju natrag. Corona je opremljena s diferencijalom koji je moguće blokirati preko poluge na ručkama za upravljanje. Rezni zahvat motokosačice moguće je prilagoditi na širinu od 110 cm ili 127 cm, zavisno od radnih uvjeta. Njezina osnovna namjena je košenje trave, krmnog bilja, ljekovitog bilja i žitarica. Naročito je pogodna za rad na brdsko-planinskim terenima gdje nije moguć rad krupne mehanizacije.

 
 
 

Motorna kosačica – Corona Mini

Motorna kosačica Corona Mini daje odgovor na zahtjeve tržišta za manjom, ali pouzdanom i robusnom kosačicom. Bazirana je na mehaničkom mjenjaču koji ima dvije brzine za vožnju naprijed i jednu brzinu za vožnju unazad. Kosačica je standardno opremljena benzinskim motorom Kohler CH 270 snage 7 KS te kotačima 4.00×8“. Za pogon kose je zadužen univerzalni pogonskim mehanizam koji je kompatibilan s različitim reznim mehanizmima u rasponu širine od 100 cm do 127 cm. Njezina osnovna namjena je košenje trave, krmnog bilja, ljekovitog bilja i žitarica. Naročito je pogodna za rad na brdsko-planinskim terenima gdje nije moguć rad krupne mehanizacije.